ua en ru

Філатов перемагає вже в першому турі на виборах мера Дніпра, - опитування

Філатов перемагає вже в першому турі на виборах мера Дніпра, - опитування Фото: голосування під час виборів (РБК-Україна)
Автор: РБК-Украина

Мер Дніпра Борис Філатов виграє вибори вже в першому турі. За чинного міського голову готові проголосувати 54% дніпрян.

Про це свідчать результати опитування, проведеного Центром соціальних і маркетингових досліджень "Социс".

Другим за рівнем підтримки серед жителів Дніпра є екс-губернатор часів Януковича Олександр Вілкул (13,8%). При цьому він відстає від Філатова більш ніж в три рази.

Третє місце в рейтингу з 12% підтримки займає бізнесмен і політик Загід Краснов.

Кандидат від партії президента, головний лікар обласної лікарні та чинний депутат від "ЄС" Сергій Риженко знаходиться на 5-му місці (7,6%) серед учасників перегонів.

Філатов перемагає вже в першому турі на виборах мера Дніпра, - опитування

Дослідження проводилося по всій території м. Дніпро. Всього було опитано 800 респондентів у віці старше 18 років. Дані є репрезентативними на рівні всього міста.

Нагадаємо, 8 жовтня, у мера Дніпра Бориса Філатова на зустрічі з жителями в одному з районів міста кинули нашатирний спирт. Правоохоронці затримали нападників 4.

Філатов звинуватив в інциденті олігарха Ігоря Коломойського, на його думку, саме тому на зустрічі з виборцями були присутні журналісти телеканалу "1+1", які раніше на подібні зустрічі не приходили.

Як повідомляло РБК-Україна, на початку вересня на мера Філатова вже скоювали напад. Тоді під час зустрічі з місцевими жителями його облили зеленкою.